Italienska Pizzor

ITALIENSKA PIZZOR 122:-

  1. ITALIANA F. tomater, färsk vitlök, Salami Napoli picante, f. basilika

  2.  SALAMINA Salami Ventricina, lök, paprika, gorgonzola

  1. CACATORE Parmaskinka, oliver, färsk basilika

  2. QUATTRO FORMAGIO Chevréost, gorgonzola, fårost, parmesanost

  3. RUKINA Inbakade delen; mozzarella, skinka

Andra delen: parmaskinka, ruccola, havssalt, olivolja

  1. LE CHEF Oliver, parmaskinka, f. tomater, ruccola, havssalt, olivolja

  2. IZABELLA Champin., paprika, f. tomater, f.vitlök, färsk basilika 116:-

  3. IL MIGLIORE Kyckling, rödlök, getost, honung, ruccola

  4. MODENA Lök, pepperoni, bresaula, oliver, ruccola

  5. VERONA Purjolök, f. champinjoner, soltorkade tomat, parmaskinka

  6. MILANO Oxfilé, soltorkade tomater, champinjoner, lök, paprika

  7. Brocco broccoli, rödlök, soltork. tomat, champ, valnötter, ruccola

  8. VENEDIG Chevreost, paprika, pinjenötter, spenat, parmaskinka

  9. ANTI PASTO Parmaskinka, Salami Napoli, bresaula, soltorkade tomat ruccola

  10. DOLCE VITA Chevreost, pesto, tomat, salami Napoli, paprika, pinjenötter

  11. SCAMPI SPECIAL Rödlök, f.vitlök. räkor, scampi, soltorkade, tomater, f.champinjoner

  1. PAVAROTTI Scampi, oxfilé, f.vitlök, spenat, champinjoner, basilika 126:-


Kvalité

Våra pizzor tillagas av de bästa råvarornamed högsta kvalitet, har du inte provat våra pizzor än? I så fall gör det, Du lär inte bli besviken, Vi har dock mer än pizzor, hos oss finner du också fräscha sallader av de olika slag, lasagne, olika pastarätter, tunnbrödsruller, mackor, grill och kebab

QR- Meny

today's special Ladda ner vår meny som PDF-fil Menyn laddar du ner genom att klicka på denna text eller utnyttja QR-koden till höger.Ladda ner en QR-läsare för Android Ladda ner en QR-läsare för iPhone .

.

Vår koncept

Vår koncept har alltid varit att laga god mat av färska råvaror för att nå den höga kvalitén. Maten som du äter hos oss ska motsvara dina förväntningar och vara värt priset. Vi eftersträvar en vänlig mottagande av våra gäster. Att du som gäst blir nöjd och belåten är motivationen som gör att vi alltid håller ribban högt!